Detta är första inlägget sedan den nya hemsidan lanserades och jag vill rikta ett stort tack till Nilz och Jonas för allt arbete ni har lagt ner på att få det att fungera! Tanken är att det ska komma inlägg om aktuella frågor lite då och då för att ni ska få lite inblick i vad vi i styrelsen arbetar med.

Det första vi vill informera om är att datum för höstens informationsmöte är satt till den 10 november. Mötet börjar kl. 19.00 i Pilbäckskolans matsal och beräknas ta 1,5-2 timmar. Det bjuds på kaffe, thé och småkakor.

Om någon dag kommer det en inbjudan via mail med mer information om vilka punkter som tas upp samt hur ni kan anmäla er. Ni som ännu inte har anmält era mailadresser i det nya systemet får gärna göra det så att ni inte missar något!

Har ni något ni funderar på eller som ni vill att vi ska ta upp så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss via info@hallan.se.

Vänligen,

Katja