Hej,

 

Den 16 mars är det dags för årsstämma i samfälligheten, enligt den kallelse ni fått i brevlådan. Därför kommer valberedningen nu mer aktivt börja arbetet med att hitta nya ledamöter, suppleanter och en revisor inför årsstämman.

 

 

 

Det är vi som bor här som gör vår samfällighet till vad den är

 

En välskött samfällighet skapar trivsel, ger ett gott första intryck och ökar värdet på våra fastigheter.  Men för att åstadkomma detta handlar det inte bara om att sköta sitt eget boende utan också om ett gemensamt engagemang i samfälligheten så att den sköts på bästa möjliga sätt. Att ingå i styrelsen är ett bra sätt att kunna påverka vad som sker.

 

 

 

Är du intresserad av att bli en del av Hällans styrelse, kontakta valberedningen på valberedning@hallan.se

 

Valberedningen består av:

 

   

  • Sofia Degerman (Ringkragevägen 78)
  • Fredrik Svensson (Vallmovägen 32)
  • Sofia Åkerblom (Ringkragevägen 42)

   


  Vänliga hälsningar,
  Sofia D, Fredrik & Sofia Å