Katja Hofgren
Ledamot

Jag är 35 år, är gift med Henrik och har två barn. Sedan mars 2010 har vår familj bott på Ringkragevägen i etapp 3. Trots avsaknad av skog och hav i närheten så trivs jag väldigt bra i vår fantastiska by. Mycket tack vare alla som bor här!

Vid senaste årsstämman röstades jag fram som ordförande och det är en mycket spännande roll. I mitt dagliga arbete som projektledare inom VA SYD kommer jag i kontakt med många av de frågeställningar som samfällighetens ställs inför. Mitt arbete är väldigt diversifierat men jag ser att jag har extra stor nytta av min erfarenhet inom upphandlingar, framtagande av avtal, uppföljning av tidplan och budget samt besiktningar av genomförda byggprojekt i rollen som ordförande för vår samfällighetsförening.

Jag arbetar gärna långsiktigt och är oerhört resultatdriven. Om ni har förändringsförslag eller synpunkter på hur vi kan bli bättre, tveka inte att höra av er! Ni når oss i styrelsen via länken nedan eller via våra personliga mailadresser. Men ni kan även ringa mig på 072-726 42 00.

Vi i styrelsen finns till för er medlemmar!

FacebookE-post
Tommy Lindberg
Ledamot

Invald som ordinarie ledamot 2018. Var föreningens förste ordförande 2011-2014. Pensionär och tidigare förvaltningschef inom fritid och kultur. Först drygt tjugo år i Vellinge kommun och sist 9 år i Kävlinge kommun. Har varit ungdomsledare inom idrotten, speciellt då handboll. Inom handbollen har jag också haft en elitkarriär som coach, med bl a två allsvenska lag, H43 Lund och Ystads IF. Dotter och son är utflugna sedan länge och jag har tre barnbarn, alla pojkar. Egna intressen nu, förutom barnbarnen och Hällan, folkdans och golf.

E-post
Oscar Runesson
Ledamot
E-post
Sofia Åkerblom
Ordförande

Jag heter Sofia Åkerblom och bor sen 2014 på Ringkragevägen 42, tillsammans med min man Martin och våra två barn. Till vardags jobbar som projektledare inom IKEA, gillar att umgås med vänner & familj och laga mat. 
På årsstämman 2019 valdes jag in som ordförande. För mig är det viktigt att vi som villaägare och medlemmar bidrar till en välskött samfällighet och jag hoppas kunna bidra till detta via mitt uppdrag i styrelsen.

 

E-post
Anette Juldorf
Kassör

Jag heter Anette Juldorf och bor i första etappen på Ringkragevägen tillsammans med min man Rickard och våra två barn och vi har precis haft 10-års jubileum i vårt hus.
Till vardags jobbar jag som kostnadsberäknare på Haldor Topsøe i Danmark. Jag räknar ut priset på kemiska fabriker och alla dess komponenter.
Jag gillar siffror och excel och denna egenskap tänkte jag kunde komma väl till hands som kassör i vår samfällighet. En annan orsak till att jag valde att engagera mig i styrelsen är att jag ser fram emot att få en inblick i vad som händer i föreningen och vad pengarna går till.

E-post
Zofie Fagerström
Suppleant
Veste Regnér
Suppleant
Göran Johnsson
Valberedning
Mathias Ohlin
Valberedning
Richard Grey
Revisor

Vid frågor kontakta oss här