Gott nytt år 2022 till alla medlemmer & varmt välkommen till nya medlemmer!

Vi vill passa på att uppmana alla er nya medlemmer till att anmäla er till mailinglistan. Om övriga medlemmer är medvetna om grannar i vår samfällighet, som inte är på/har information om listan till nyhetsbrevet eller hemsidan – vänligen hjälp till att sprida detta meddelandet!


Vattenmätaravläsning senast d. 7.1.2022!

D. 7. januari 2022 är sista dagen för inrapportering av vattenmätarställning. Det saknas tyvärr i nuläget inrapportering om avläsning från en del fastigheter. Ni som inte rapporterat in, vänligen gör det snarast möjligt på följande länk: Vattenavläsning

Information från valberedningen
I det nya året kommer valberedningen påbörja arbetet inför kommande stämma med preliminär dato d. 2022-04-24.

Övrigt
Hemsidan är uppdaterad med information om, vad som är bra att tänka på vid flytt samt riktlinjer vid behov av att nyttja samfällighetens mark för arbete på enskild fastighet.


Vi vill även passa på att påminna om samfällighetens trivselregler, som ni också hittar här på sidan. Det är vi, som bor i området som tillsammans bidrar till att det är trevligt att bo här, och det är vårt gemensamma ansvar att driva samfälligheten. På förhand tack för er engagement!

Frågor? info@hallan.se!


Med vänliga hälsningar

Styrelsen